Hoe het werkt

Voorbespreking

Het avontuur begint met het inventariseren van uw ideeën en wensen. Daarna maken we een plan dat hieraan zo goed mogelijk tegemoet komt, dat resulteert in een offerte. Na akkoord wordt het vliegtuig voor de door u gewenste periode gereserveerd en gereedgemaakt.

Transport

Op het afgesproken moment wordt het toestel naar de door u gewenste locatie getransporteerd. Dit gebeurd op een speciale trailer die achter een personenauto kan worden vervoerd. Ter plaatse dient er voldoende rangeer- en opbouwruimte te zijn.

Plaatsing

Na aankomst wordt het vliegtuig opgebouwd door de vleugels te monteren zodat het toestel op eigen wielen komt te staan. Verder worden dan ook alle andere accessoires geplaatst waarmee de gehele setting voor u inzetbaar is.

Na de afgesproken plaatsingsperiode wordt het toestel weer afgebouwd door o.a. de vleugels te demonteren en wordt het transport klaar weer op de trailer geplaatst.

Opties

Logo/Huisstijl

Desgewenst kan het toestel gedurende de plaatsingsperiode ook worden vormgegeven als uw eigen zakenvliegtuig. Dat kan door het aanbrengen van uw logo of door het volledig te wrappen in uw huisstijl.

Recruitment campagne manager

Een speciale inzet is het gebruik van het toestel voor een recruitmentcampagne. Voor het vinden van nieuw personeel moet tegenwoordig meer dan ooit ‘out of the box’ worden gedacht. Hiervoor beschikken wij over een recruitmentmanager die samen met uw organisatie een campagne opzet en ondersteund met de uitvoering door uniek leads voor u te generen.